Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece eksiksiz ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek artışını getirmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Muhataralı sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın yangın kapısı merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta yakınlarında açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya menşe vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page